slider_test_4_ny.jpg

slider_6_.jpg

slider_8.jpg
 

 

 

 

STANDARDratt2.jpg

PILEratt.jpg

MADRASSERratt.jpg

hornRaTT.jpg

design1.jpg

NyheterLila.jpg

 

En svensk klassiker

 

Bia bädden har blivit en svensk klassiker, en bädd som hunden själv väljer att ligga i.

Av alla hundsängar är den svensktillverkade Bia bädden den mest omtyckta. Det kraftiga konstlädret som utgör sängens ytterhölje är slitstarkt och lätt att rengöra. Den freonfria polyeterkärnan ger ergonomiskt stöd för hunden samtidigt som bäddens kanter tilltalar hundarnas instinkter från varggener. 

Men den viktigaste av alla fördelar är förstås att hunden trivs i bädden.

Bia bädden finns i varierande storlekar som passar till alla hundraser samtidigt som den är utrustad med ett mjukt piléöverdrag som tillbehör.

 

 familjen.jpg

Varför hunden väljer

Bia bädden!

 

Hunden ligger i en bädd med kanter och där igenom också dragfritt. Bia bädden är fylld med en rejäl och mjuk polyeterstoppning av högsta kvalité som är skonsam mot hundens leder och ger stöd åt hundens rygg. Via den mjuka polyetern skyddas även hunden från mankar som annars är vanligt om hunden ligger på ett hårt underlag.

 

Bia bädden är ett bra alternativ dels för att den är lätt att hålla ren, dels för att den är bekväm för hunden. Den är dessutom enkel att transportera eftersom den kan rullas eller vikas ihop och då tar lite plats.

 

Men den starkaste fördelen med Bia är att man ser hur väl hunden trivs i bädden och hur utvilad och fräsch den är efter en stunds vila. Det är fler än en hundägare som själva har provlegat!  

 

Kvalité & materialval

 

Bia bädden är tillverkad av svensk freonfri polyeter med OEKO-TEX Standard 100 klass 1 certifiering. Det betyder att materialet är godkänt för närkontakt med baby.1

Överdraget består av högkvalitativt konstläder, fritt från giftiga ftalater, bly och flamskyddsmedel. Konstlädret kan tvättas med svag tvållösning och eftertorkas med en torr trasa. Starka rengöringsmedel kan torka ut konstlädret.

Bia bädden tillverkas i Valdemarsvik, Östergötland.

Bia lämnar 24 månades garanti på eventuella produktions- och materialfel vid uppvisande av kvitto i butiken.

1  https://www.oeko-tex.com/

hund_19.jpg
 

Vår broschyr

Välkommen att bläddra i vår broschyr eller ladda ner den genom att klicka här!

 

Bia bädden säljs enbart via återförsäljare, använd sökfunktionen för att hitta närmaste återförsäljare. 


Bia Bed på Instagram